14 november 2005

Snart i Cochabamba

No er me på flyplassen i Santa Cruz, på vei til Cochabamba. Har hatt det veldig fint i Sucre, der me har vore 2 netter no. Har budd hos Linn Merete Urangseter, den einaste norske misjonæren der. Men det var 2-3 andre norske der som bidrog på eit pastorkurs. Har jobba mykje, og fått med oss ein lokal fotballkamp på stadioen i Sucre. 35.000 tilskuarar! Laget frå Sucre vant 6-1, og kvalifiserte seg dermed til den bolivianske ligaen. Gøy å få med seg ei sånn oppleving. Det var tendensar til flaskekasing, så dommarane måtte fraktast ut av politiet, under skjolda deira... Masse smell og fyrverkeri var det og.
Det har vore varmt og godt. I går var me på to gudstenester, ei kl 8.30, og ei kl 10.30. Traff også ei studengruppe fra Tverrkulturell kommunikasjon på Gimlekollen/MF.

Når me kjem til Cochabamba skal me bli henta av Emilio Gonzales. Me trur det blir hektiske dagar der og. Den 17. reiser me tilbake til La Paz.

Me har ikkje blitt dårlige ENDÅ (det var ordet Linn Merete brukte, så me fryktar at det kanskje blir litt magetrøbbel etter kvart. Er visst vanleg...).

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er ikke alle som blir syke! Er dere heldig så slipper dere hele driten. Ellers så gikk konserten på søndag veldig bra!! I dag blir det julesanger!