10 november 2005

(Litt for) hoyt over havet...

Naa er vi paa Hotel Italia i Puno i Peru. Har vaert paa Titicacasjoen i dag. Veldig fint vaer, saa vi ble litt solbrente i fjeset, selv om vi smurte oss godt. Dro forst ut til noen sivoyer. Fascinerende at folk kan bo paa noe saant. Fikk ogsaa en liten runde i en sivbaat. Saa dro vi videre til Taquile, ei annen oy. Der gikk vi til topps. Merket godt at det var hoyt, for vi ble veldig slitne og andpustne. 3975 moh paa det hoyeste. Vi er paa 3800 naa.
Da vi skulle dra tilbake, maatte vi redde noen passasjerer fra en brennende baat. Det brant i motoren. Dette fikk de slukket, men vi maatte slepe baaten med oss. Litt ekkelt.

Turen til Juliaca i gaar gikk bra. Men det var iskaldt der, og ikke saa mye aa se. Hullete og sorpete veier. Da vi kom fram til Puno var vi veldig trotte.

I kveld kom det en mann til hotellet. Han hadde reist ens aerend fra ARequipa (ca 6 timer) for aa levere haandarbeid til julemesser i Norge. Han trodde vi hadde faatt beskjed om aa ta dette med oss da vi var i Arequipa, men vi hadde ikke hort et ord om det. Naa har vi en hel baerepose med engler og hjerter....

I morgen tidlig drar vi til La Paz.

Ingen kommentarer: