14 november 2006

Musejakt

Tidlegare i haust var det ei flaggermus som herska på loftet vårt i Ølensvåg. No når dette dyret har inntatt dvalen, er ansvaret overlatt til den meir jordnære vesle gnagarslektningen. Enten er musa/musene på loftet eller i veggene, eller mellom etasjane, eller over alt! Det krafsar og kryp, særleg om kveldane når me skal sova, og det er nesten så ein skulle tru at dei snart ramlar i hovudet på ein.

Men no ser me enden på musevisa. Desse norskproduserte, noko utradisjonelle musegiljotinane skal etter planen ta knekken på udyra som gjev oss frysningar og det som verre er.

Kjem tilbake med oppdatert informasjon - biletet då kan bli noko meir makabert enn dette...

3 kommentarer:

Stavtjørn Alpin sa...

Jeg forstår bekymringene deres. Vi har akkurat vært gjennom en skikkelig musemassakre hos oss. Ikke mindre enn 13 mus på to døgn ble tatt av dage.

Den siste var i tillegg en skikkelig frekkis som hadde funnet veien til kjøkkenet vårt, og forsynte seg av kjeks på bordet. Bevæpnet med en isboks og høyt adrenalin prøvde jeg å fange den, men tyvãrr. I stedet gikk den rett i fella samme natt!

Så stå på. Men pass på så ikke Amnesty får snusen i henrettelsesmetodene deres:)

Anonym sa...

Kul musefelle! Jeg kan levende se for meg Anne Karines redsel på kvelden når musene starter sin romstering!

Helge sa...

Får ikkje håpa me har like mange som dykk, Oddvar og Solveig! Men no er me i alle fall oppe i to. Og forestillinga di Lise-Beate, er truleg heilt rett!